2017 – рік 20-річчя Ukrainian Fashion Week

Це не просто 20-річна історія однієї компанії. Це історія українських дизайнерів, які одного разу об’єдналися, щоб зробити свою країну модною. За цей час відбулося багато подій як в Україні, так і за її межами. І всі вони були підпорядковані одній меті — створення в Україні fashion-індустрії.

Сприймати fashion-індустрію лише як виробника одягу –– хибна думка. Адже одяг, навіть як кінцевий продукт споживання, є результатом праці багатьох фахівців різних галузей виробництва. Тож не дивно, що заради появи України на світовій модній мапі мали об’єднатися у велику професійну спільноту всі: дизайнери, стилісти, журналісти, музиканти, режисери, ілюстратори, перукарі, фотографи, моделі, художники, предметні дизайнери, рітейлери, it-фахівці… Усі гуртом ми підняли ту хвилю, яка на сьогодні так активно змінює Україну.

«Зміни, що відбуваються у правилах, за якими мода грала кілька останніх десятиліть, комусь здаються хаосом, комусь революцією», — говорили ми ще сезон тому. Зміни, які відбуваються зараз, ще радикальніші та несподіваніші. Зміни у світовому модному просторі напряму впливають на українську індустрію моди. Нові дати Ukrainian Fashion Week найкраще свідчать про інтегрованість українських дизайнерів у світові модні процеси.

65 подій відбудуться під час Ukrainian Fashion Week сезону FW 2017/18. Крім того, ми підтримаємо кілька сезонних показів дизайнерів у березні.

Ми вважаємо, що мода – це не тільки індустрія. Це – «трибуна», яка дає змогу говорити зі світом про серйозні та глибокі речі. Що і стало основною ідеєю рекламної кампанії нового сезону.

Над ідеєю кампейну працювали фотограф Ксенія Каргіна та директор агентства «Луч» Антон Белінський.

«Для мене велике щастя, що завдяки роботі над кампейном UFW стало можливим за допомогою фотографії говорити про надзвичайно важливі речі. Ідеї гуманізму, звільнення від тягаря забобонів, прийняття різноманітних форм прояву краси… Ми пропонуємо відмовитися від оціночних суджень, пасивності в думках і вчинках – і говоримо про світ, багатогранний у своїх проявах. Мода загалом, а Ukrainian Fashion Week зокрема, об’єднують людей із різним баченням краси, і це – прекрасно! Feeling of unity», – зазначила Ксенія Каргіна.

У зйомці нового кампейну брали участь моделі – Олена Османова (L-models), Соня Левіна (K-models), Даша Пономаренко (MSS Management), Ростик Смирнов (Cat-b), Кіра Maркс (Cat-b), Софі Пашкуал (L-models), Кирило Харченко (Cat-b), Артем Суров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *